Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з березень, 2022

Наші перемоги для нашої України!

    Заліщицька філія Тернопільського відділення МАН України вітає переможців та призерів ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Цьогоріч на обласному етапі слухачі філії здобули 9 перемог. Секція технологій програмування І місце – Лучин Олександр , учень 6(10)-Б класу, керівник Грушко Наталія Анатоліївна Секція математичного моделювання І місце – Мельник Вікторія , учениця 7(11)-Б класу, керівник Колодницька Олена Юріївна Секція української літератури ІІ місце – Богуцька Христина , учениця 6(10)-А класу, керівник Зубик Наталія Василівна Секція зарубіжної літератури ІІ місце – Пацарина Тетяна , учениця 5(9)-Б класу, керівники Копичинська Зоряна Миронівна, Пацарина Наталія Михайлівна Секція української мови ІІ місце – Сакала Яна, учениця 6(10)-А класу, керівник Зубик Наталія Василівна Секція інформаційних систем, баз даних та систем штучного інтелекту ІІ місце – Олійник Віталій , учень 6(10)-А класу, керівник Грушко Наталія Анатоліївна Секція прикла

І знову високі нагороди !

Олександр Лучин - призер ХІІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу інноваційних проєктів "Майбутнє України"     

Загальнонаціональна хвилина мовчання

 
     Поки українські військові чинять запеклий опір російській армії на передовій, ми маємо наполегливо та сумлінно виконувати свої освітянські обов'язки в тилу. Слухачі Малої академії продовжують здобувати міжнародні нагороди у скарбничку обласного відділення МАН України. Олександр Лучин, слухач Заліщицької філії, який має чимало нагород у міжнародних змаганнях, конкурсах та конференціях, здобув ще одну золоту медаль у Міжнародній науковій виставці MILSET, яка проходила з 20 по 26 лютого 2022 р. в м Дубаї. Віримо, працюємо та творимо на благо нашої країни. Плекаймо надію у перемогу України та сподіваємось, що зовсім скоро заняття, конкурси, тренінги проходитимуть очно під мирним небом України, а кращі наші слухачі здобуватимуть ще більше і більше перемог у міжнародних змаганнях.

GENIUS OLYMPIAD UKRAINE

            Оголошено перелік фіналістів першої національної олімпіади   Серед учасників-фіналістів команди Тернопільського обласного відділення МАН України слухачка секції "Зарубіжна література" Заліщицької філії МАН Роксолана Виклюк. Роксолана представлятиме свій проєкт у відділенні "Креативне письмо"(секція "Поезія").                                                       Вітаємо гімназистку!!!  Міжнародний комітет Олімпіади на початку лютого 2022 вирішив провести захід 2022 року в онлайн-форматі, так як із-за поширення коронавіруса в США та продовження обмеження освітніх масових заходів було неможливим гарантувати рівний досвід для всіх країн. Саме тому, відповідно до оновлених вимог, як ліцензований національний відбір, «GENIUS Olympiad Ukraine» змінює формат також. Для участі у Національному фіналі необхідно підготувати та надіслати презентаційне відео проєкту.    Знайомимо вас з поезією Роксолани на екологічну тему, яка стала основою проєкту "Sa

Війна

Борітеся - поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! Т.Г.Шевченко     Дорогі мої діти! Чотирнадцятий день страшної війни, про яку ми читали тільки в книжках і дивилися у фільмах...  Чотирнадцятий день небаченого в історії людства  героїчного протистояння українського народу російському вторгненню.  Чотирнадцятий день жахіть, про які будуть писати історики.   Чотирнадцятий день невимовних страждань, щохвилинного тремтіння за наших рідних, сльози матерів і дітей.  Чотирнадцятий день народного патріотизму, сили духу, згуртованості, взаємодопомоги та самопожертви!