Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з травень, 2023

Мистецька кав'ярня запрошує...

У мистецькій кав'ярні Заліщицької державної гімназії відбулася творча зустріч "У лабіринтах душі...".  Слухачі філії МАН не лише приємно поспілкувалися, але й покуштували справжнього мистецького меню, у якому було багато страв для душі. Кожен міг обрати ту, яка найбільше йому сподобалася:  - привітання від кав'ярні;  - поетичні ласощі; - художні акварелі; - перерва на каву; - музичні смаколики; - комплімент від шеф-кухаря.       Душа людини... Хто здатен її пізнати, зрозуміти, які таїнства приховує вона...  Блукаючи у лабіринтах душі, кожен може загубитися... Пізнати її, розкрити й поділитися своїм талантом з іншими намагалися слухачі філії МАН разом з учителем зарубіжної літератури Зоряною Копичинською, відповідальною за роботу Заліщицької філії МАН України.        У цей не простий час гімназисти, слухачі Заліщицької філії МАН, перемагаючи зло, біль, ненависть, творять красу навколо себе: хтось словом, хтось звуком, хтось ритмом, а хтось кольорами та відтінками.    

STEM-освіта

                 У рамках тижня STEM-освіти відбулося показове заняття секції "Інформатика" на тему: "Життя в епоху розумних машин. Виклики та можливості". Слухачі демонстрували знання в галузі ІТ технологій.

Підсумкові засідання НГТ "Пошук"

   Впродовж 10 днів відбувалися підсумкові засідання членів наукового товариства "Пошуку", на яких заслухано дослідницькі проєкти юних пошуковців-дослідників.     Відділення природничих дисциплін представило ______ робіт

Вивчається досвід

      Методисти Тернопільського обласного відділення МАН спільно з викладачами закладів вищої освіти 27 квітня розпочали вивчення досвіду роботи Заліщицької філії.  Відбулося обговорення з членами експертної групи щодо організації науково-дослідницької та навчально-пошукової роботи в гімназії загалом та у філії зокрема.