Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з грудень, 2020

Щасливих зимових свят!

Нехай прийдешній рік буде багатим і барвистим, мирним і яскравим, здоровим і чарівним, успішним і бадьорим, перспективним і дивним, радісним і щасливим! Бажаю, щоб 2021 рік неодмінно зігрівав вас любов'ю близьких і рідних, дарував усмішки батьків і дітей, щоб Ангел-охоронець з неба міцно тримав вас за руку!  Нехай Святвечір засвітить свічку миру й радість прийде в кожну родину! Хай у ваших серцях не гасне різдвяний вогонь любові, віри та надії!  

МАН-Юніор Ерудит

  Слухачі Заліщицької філії МАН та НГТ "Пошук" під керівництвом Галини Володимирівни Коцебейчук, учителя історії Заліщицької державної гімназії, 17 грудня 2020 року взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "МАН-Юніор Ерудит". Юні історики мали змогу перевірити власні знання, виконуючи цікаві інтерактивні вправи та завдання.

Підведено підсумки - окреслено нові завдання!

  Закінчується 2020 рік - рік складний і незвичний, час навчальних випробовувань та емоційних переналаштувань.   Дистанційне навчання стало новою цікавою пригодою для слухачів Заліщицької філії МАН України. Рік, що завершується, був одночасно складним та радісним, адже дав нам нові знання і вміння, нові перемоги й захопливі подорожі  у світ наукових відкриттів.    Ми пишаємося неймовірними перемогами на міжнародних конкурсах і виставках Олександра Лучина, слухача секції "Інформатика". Юний науковець здобув 3 золоті та 1 срібну медалі за наукові винаходи: - переможець національного відбору ifest 2020 - золота медаль; - переможець національного відбору ican 2020 - золота медаль; - переможець національного відбору intarg poland; - переможець національного відбору E-novate - золота медаль; - переможець національного відбору Sahasak Nimavum; - переможець національного відбору itex; - переможець національного відбору IWIS - срібна медаль.   9 призових місць здобули гімназисти на об

Високе визнання! Висока нагорода!

Почесною Грамотою Міністерства освіти і науки України, НАН України  та НЦ "Мала Академія Наук України" нагороджено директора Заліщицької філії МАН, директора Заліщицької державної гімназії  Олександру Дмитрівну Войчишин. 

Методична робота викладачів Заліщицької філії МАН

  Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція "Підтримка та супровід обдарованих учнів в сучасному інформаційно-освітньому просторі"   Під егідою Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Інституту обдарованої дитини НАПН України та Національного центру "Мала академія наук України" відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція "Підтримка та супровід обдарованих учніів в сучасному інформаційно-освітньому просторі".     У науковому заході взяла участь Зубик Наталія Василівна, кандидат філологічних наук, викладач секції «Українська мова та література» Заліщицької філії МАН, учитель словесності Заліщицької державної гімназії.   Мета заходу - обговорення актуальних наукових і практичних проблем обдарованості, розвитку обдарованих дітей і юні, обмін досвідом щодо використання інноваційних підходів у контексті розв’язання питань підтримки та супроводу обдарованих учнів в сучасному інформаційно-освіт