Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з листопад, 2021

Майбутнє України

                 ХІІ Всеукраїнська виставка-конкурс "Майбутнє України" оголосила результати.  Серед переможців ХІІ Всеукраїнської виставки-конкурсу "Майбутнє України" юний винахідник Заліщицької державної гімназії, учень 6(10)-Б класу Олександр Лучин, який здобув диплом ІІ ступеня в номінації "Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології" з проєктом "Розумна вентиляція повітря із збереженням тепла". Вітаємо Олександра та наукового керівника Наталію Анатоліївну Грушко, учителя інформатики та математики Заліщицької державної гімназії, викладача Заліщицької філії МАНУ з новою перемогою! Укотре переконуємося: ви кращі! Бажаємо рухатися вперед і підкорювати все нові й нові п'єдестали!  

Змагалися наймолодші науковці!

        Як можна популяризувати науку серед учнів середнього шкільного віку? Звісно, шляхом проведення різноманітних заходів, які мотивують молодь до участі в міжнародних та всеукраїнських конкурсах і програмах.    Одним з основних пріоритетів своєї роботи Заліщицька гімназія вважає науково-дослідницьку діяльність учнів у гімназійному товаристві "Пошук" та Заліщицькій філії МАН України. Щороку в Тернопільському обласному комунальному територіальному відділенні МАН відбувається обласний етап конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів з метою виявлення, розвитку й підтримки обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів середнього шкільного віку до поглиблення вивчення навчальних предметів, стимулювання  творчого самовдосконалення школярів. Упродовж 15-18 листопада 2021 року в дистанційному режимі на платформах Zoom та Google Мeet змагалося 120 учасників у 39-ти секціях, серед яких – 10 здобувачів освіти Заліщицької державної гімназії. Згідно з правилами, конкурс відб

9 листопада - день української писемності і мови

     У цей день ми аналізуємо шлях розвитку нашої мови, говоримо про її важливість у консолідації українського  суспільства, згадуємо Нестора Літописця.      За традицією 9 листопада пишемо диктант національної єдності й перевіряємо свої знання з української мови.