Перейти до основного вмісту

Стартувала літня школа

 У ОБЛАСНОМУ ВІДДІЛЕННІ МАН УКРАЇНИ СТАРТУВАЛА ЛІТНЯ ПРОФІЛЬНА ШКОЛА

Стартував освітньо-оздоровчий марафон літньої профільної школи обласного відділення МАН України. Унікальність підходу, реалізованого у формі літньої школи, полягає у тому, що ґрунтовне навчання та дослідницька робота вдало поєднанні зі змістовним оздоровчим відпочинком.
Природничу кафедру представляли Бойчук Валентин, Осадчук Ірина, Олексюк Тетяна, Олексюк Анна і Белак Наталія.



Історико-філологічну - Павлучинська Софія, Зима Юлія та Павлучинська Вікторія, Бачинська Поліна.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Важливо знати!

    У рамках тижня медіаосвіти і медіаграмотності викладачі Заліщицької філії МАН України Грушко Н.А. та Копичинська З.М. провели інтегроване заняття з інформатики і польської мови.    Слухачі обох секцій, здобувачі освіти Заліщицької державної гімназії, удосконалили свої знання з медіаграмотності: училися критично оцінювати інформацію, розрізняти медіаформати та ефективно їх використовувати під час навчання.    Також присутні пройшли  тестування з медіаграмотності  "Медіазнайко".  https://www.aup.com.ua/Game/ Знання й розуміння інформаційної культури слухачі МАН перевірили практично, готуючи матеріали просвітницьких заходів, приурочених Дню Незалежності Польщі.  Зібравши матеріали з теми "Historia Święta Niepodległości Polski", манівці проаналізували різні інтернет-видання, на основі яких вчилися розрізняти правдиву та фейкову інформацію, думки та судження, достовірність та недостовірність джерел.      Матеріали цікавого заняття були використані під час проведення

МАН-Юніор Ерудит

  Слухачі Заліщицької філії МАН та НГТ "Пошук" під керівництвом Галини Володимирівни Коцебейчук, учителя історії Заліщицької державної гімназії, 17 грудня 2020 року взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "МАН-Юніор Ерудит". Юні історики мали змогу перевірити власні знання, виконуючи цікаві інтерактивні вправи та завдання.

Новий навчальний рік стартував!

     Щороку 15 вересня ми розпочинаємо навчання у філії МАН України. Цьогоріч працюватимуть секції історії України, української мови та літератури, польської мови, математики, інформатики та фізики.      Запрошуємо до наукової еліти Заліщанщини нових здобувачів освіти громади, міста і, звичайно, нашої гімназії.      Хай заняття в секціях філії будуть цікавими, а наукові відкриття - поціновані на обласних, Всеукраїнських і світових конкурсах.